طرز تهیه نان سیر با نان تست در ماهیتابه
با عموکاری همراه باشید
نان سیر از جمله خوشمزهترین و پرطرفدارترین پیش غذاهای رستورانی است که به راحتی میتوانید آن را در منزل تهیه و به عنوان مزه یا پیش غذا سرو کنید. به هر حال چه طرفدار غذاهای گوشتی باشید و چه اهل گیاهخواری به احتمال زیاد دست رد به سینه نان سیر با نان تست نمیزنید.
مواد لازم برای ۱۰ عدد نان سیر
- نان تست ۱عدد
- کره ۵۰ گرم
- پنیر پارمزان ۵۰ گرم
- جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
- سیررنده شده ۴ حبه
- نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
- پودر سیر به میزان لازم
- پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
- فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
طرز تهیه نان سیر با نان تست
ابتدا فر را روشن و روی درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. کره را روی شعله ملایم گاز آب کنید. نان تستها را با اندازه دلخواه برش بزنید. در یک ظرف مناسب کره آب شده، روغن زیتون فرابکر، سیر له شده، آویشن، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. وقتی که تمام مواد را خوب با هم مخلوط کردید و یک مایه یکدست آماده شد آن را روی نانهای تست بمالید. مایه را به صورت یکنواخت روی نانها بمالید.
سینی فر را با مقداری روغن زیتون چرب کنید و نان سیرها را در سینی فر بچینید. ۵ دقیقه زمان برای آماده شدن نان سیر در فر کافی است. رنگ نان سیر باید طلایی روشن باشد و قهوهای نشود.
حتما بخوانید 4 طرز تهیه کوفته ریزه یا قیمه ریزه اصفهانی ،کاشانی، کرمانشاهی و ارومیه
بعد از ۵ دقیقه پیتزا (طرز تهیه پنیر پیتزا در خانه) رنده شده را روی نان سیرها بریزید و ۲ الی سه دقیقه دیگر زمان بدهید تا پنیر روی نان سیرها آب شود. بعد از اینکه پنیر آب شد و روی نان سیرها کمی طلایی شد سینی فر را از فر بیرون بیاورید و نان سیر را سرو کنید. نان سیر را باید به صورت گرم سرو کنید و در صورت دلخواه با انواع سس یا دیپ سرو کنید.
نکات مهم تهیه نان سیر
*برای درست کردن نان سیر از نان باگت هم میتوانید استفاده کنید. در این صورت نان باگتها را با ضخامت ۲ الی سه سانتیمتر برش بزنید و به همین ترتیب عمل کنید. اگر از نان باگت استفاده کردید باید داخل نان را کمی به سمت داخل فشار دهید تا جا برای مواد باز شود.
*به جای آویشن میتوانید از ۵۰ گرم جعفری تازه استفاده کنید.
*مقدار سیر را نسبت به ذائقه خود کم و زیاد کنید.
*اگر خمیر پیتزا دارید مواد نان سیر را روی خمیر پیتزا بریزد و نان سیر را به صورت پیتزا درست کنید.
*اگر فر ندارید نان سیر را میتوانید در ماهیتابه درست کنید. کف ماهیتابه را کمی چرب کنید و نان سیرها را در ماهیتابه بچینید. درب ماهیتابه را ببندید تا پنیر کاملا روی نان سیر آب شود و زیر نان سیر هم برشته و طلایی شود.
*اگر طعم پنیر پازمزان یا پنیر چدار را میپسندید کمی پنیر پارمزان یا چدار هم روی نان سیر بپاشید.
*اگر یک قاشق مرباخوری تره ریز خرد شده هم روی نان سیر بریزید طعم لذیذی به آن میبخشد.
منبع: دستپخت 20
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.