فواید مصرف ویتامین K
ویتامین K یک گروه از ترکیبات است، که شایع ترین آن به عنوان ویتامین K1 و K2 شناخته می شود، با توجه به دانشگاه ایالتی اورگان. ویتامین K1 در برخی از سبزیجات و سبزیجات برگ یافت می شود، در حالی که ویتامین K2 بیشتر در گوشت، تخم مرغ، پنیر یافت می شود و باکتری روده ای تولید می شود. برخی از بهترین ها غذاهای ویتامین K اسپارگ، بروکلی، اسفناج، لوبیا، سویا، تخم مرغ، توت فرنگی و گوشت را شامل می شود.
این ویتامین برای روند انعقاد خون مهم است و داشتن ویتامین K کم می تواند باعث خونریزی غیر کنترل شده شود. طبق مرکز پزشکی دانشگاه مریلند، این نقش در سلامت استخوان شما نیز نقش دارد، زیرا برای استفاده از کلسیم مورد نیاز است. کمبود ویتامین K ناچیز است، بیشتر به این دلیل که باکتری های روده ای می توانند ویتامین K را تولید کنند، اما می تواند در کسانی که مسائل جذب در دستگاه گوارش، آنهایی که آنتی بیوتیک مصرف می کنند، افرادی که الکل را به شدت مصرف می کنند و کسانی که به شدت سوء تغذیه هستند رخ می دهد.