طرز تهیه “مرغ کنتاکی” به روش فست فودی

مواد لازم برای مرغ کنتاکی

  • سینه و ران مرغ :از هر کدام 3 قطعه
  • آرد سفید :یک لیوان
  • شیرخشک :نصف لیوان
  • تخم مرغ زده شده:  2 عدد
  • آرد سوخاری :به مقدار لازم
  • روغن برای سرخ کردن :به مقدار لازم

روش-های-پخت-مرغ

طرز تهیه مرغ کنتاکی

به نقل از آموکاری :

ابتدا مرغ را با یک عدد پیاز و نمک  و فلفل پخته و کنار بگذارید.

سپس آرد سفید و پودر شیر خشک را در یک کاسه مخلوط کرده و کنار بگذارید.

تخم مرغ ها را در کاسه دیگری بشکنید و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

آرد سوخاری را هم در یک کاسه  جداگانه بریزید.

تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا داغ شود.

تکه های مرغ را ابتدا در مخلوط آرد و غذاهای محلی ایران شیر خشک بغلطانید ، سپس در تخم مرغ فرو کرده و در آخر به آرد سوخاری آغشته کرده و داخل روغن داغ سرخ نمایید.

مرغ کنتاکی را در ظرف مورد نظر بچینید و با سس کچاب و سیب زمینی سرخ شده سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد مرغ کنتاکی

مرغ کنتاکی جزو غذای ملل – سایر میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .

مرغ کنتاکی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع : foodpad2.wordpress

۰
کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی