“خمیر پیتزا” به سبک ترکی را با این روش درست کنید!

 

 مواد لازم خمیر پیتزا به سبک ترکی

  •  آرد:5 پیمانه
  • خمیر مایه فعال:¼3 قاشق چایخوری
  • شکر:نصف قاشق چایخوری
  • آب گرم (45 درجه سلسیوس):1 پیمانه
  • نمک:2 قاشق چایخوری
  • روغن گیاهی:نصف پیمانه
  • آب:نصف پیمانه

خمیر پیتزا

خمیر پیتزا

طرز تهیه خمیر پیتزا به سبک ترکی

در 1 پیمانه آب مایه خمیر و شکر را با هم حل کنید. سپس روغن و نصف پیمانه آب را به مخلوط مایه خمیر اضافه کنید .

 در کاسه ای آرد و نمک را با هم مخلوط کنید و سپس مخلوط مایه خمیر را داخل آرد بریزید و با دست هم بزنید. 

 روی سطح صافی مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید و با دست خوب ورز دهید تا خمیر نرم شود و به دست نچسبد.

 خمیر را هم به شکل توپ در بیاورید و در کاسه ای چرب قرار دهید و روی آن را با حوله ای خیس بپوشانید تا خمیر خشک نشود و در یک جای گرم  به مدت 1 ساعت قرار دهید تا خمیر به اصطلاح ور بیاید و دو برابر شود.

 بعد از یک ساعت ور آمدن خمیر آن را دوباره روی سطح آرد پاشی شده قرار دهید و کمی آن را ورز دهید تا گاز خمیر خالی شود .

سپس آن را به 10 چانه  تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل توپ در بیاورید. خمیر ها را پهن کنید و با وردنه دایره ای  به قطر 25 سانتی متر و  نازک باز کنید.

خمیر پیتزا

نکات تکمیلی در مورد خمیر پیتزا

خمیر پیتزا جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

منبع : نمناک

۰
کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی